| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
deadpool Moderator
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 4:52 pm Post subject: Spawn |
|
|
Ал Симънс или Споун е човек( ),притежаващ суперсили и симбиотичен костюм,създадени от "зла"енергия.Силата,която движи този антигерой обаче е отмъщението.
 |
|
 |
|
 |
Gunslinger Критик на свободна практикa
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 5:53 pm Post subject: |
|
|
Не ме кефи тоя мушмул Spawn.Повече ме кефи Джаки Естакадо а.к.а. The Darkness има почти същите сили и не може да прави секс! _________________
 |
|
 |
|
 |
Xenomorph Antihero
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 11:41 pm Post subject: |
|
|
Spawn и The Darkness имат коренно различни сили!Това обаче ще е доста интересен crossover ако някога се осъществи. _________________ Don't Make Me Angry. You Wouldn't Like Me When I'm Angry.
 |
|
 |
|
 |
deadpool Moderator
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 6:43 pm Post subject: |
|
|
| Xenomorph wrote: | | Spawn и The Darkness имат коренно различни сили!Това обаче ще е доста интересен crossover ако някога се осъществи. |
И двамата са на Image,така че то от тях си зависи.  |
|
 |
|
 |
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 10:48 pm Post subject: |
|
|
| deadpool wrote: | И двамата са на Image,така че то от тях си зависи.  |
Принципно вече е в независимата комапния Top Cow.
А за силите 90% от нещата дето ги Spawn прави може да ги прави и The Darkness _________________
 |
|
 |
|
 |
deadpool Moderator
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 11:21 am Post subject: |
|
|
| Gunslinger wrote: | | deadpool wrote: | И двамата са на Image,така че то от тях си зависи.  |
Принципно вече е в независимата комапния Top Cow.
|
Моя грешка. |
|
 |
|
 |
Sinister Nathaniel Essex
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:48 pm Post subject: |
|
|
От издаваните комикси в България, Споун е един от най-добрите, иначе не е нищо особено за мен. Обаче го признавам защото често съм го виждал сред първите места в класации за комиксови герои.
| Gunslinger wrote: | | Не ме кефи тоя мушмул Spawn.Повече ме кефи Джаки Естакадо а.к.а. The Darkness има почти същите сили и не може да прави секс! |
Е какво му е хубавото, че не може да прави секс? |
|
 |
|
 |
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 4:01 pm Post subject: |
|
|
| Sinister wrote: | | Е какво му е хубавото, че не може да прави секс? |
Ми няма нищо хубаво и именно тва му е най-хубавото!Героите трябва да страдат,да ги газат,да ги тъпчат,да се пържат в ада,да им е гадно!На Споун му е малко страданието.Трябва поне във всеки брой да го гърчат кат животно и една глутница дяволи да му се изцепват в очото! _________________
 |
|
 |
|
 |
deadpool Moderator
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 8:02 pm Post subject: |
|
|
| Gunslinger wrote: | | Sinister wrote: | | Е какво му е хубавото, че не може да прави секс? |
Ми няма нищо хубаво и именно тва му е най-хубавото!Героите трябва да страдат,да ги газат,да ги тъпчат,да се пържат в ада,да им е гадно!На Споун му е малко страданието.Трябва поне във всеки брой да го гърчат кат животно и една глутница дяволи да му се изцепват в очото! |
Джаки си се уреди с някаква престъпна организация,пък и си има миниармия,а Споун го наритват 1 в 1,пък и е по-грозен без костюм.Друг въпрос е че убиха приятелката на Дъ Даркнес. |
|
 |
|
 |
Moro Newbie
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 9:43 am Post subject: |
|
|
Споун е грозна утрепка и въобще не го харесвам. Да не говорим, че яде много бой - къв герой е тогава... хахахаха _________________
-HEY... YOUR EAR IS STARTING TO GROW BACK.
-YEAH, IT DOES THAT... |
|
 |
|
 |
NorrinRadd SilverSurfer
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 11:54 am Post subject: |
|
|
| Moro wrote: | | Споун е грозна утрепка и въобще не го харесвам. Да не говорим, че яде много бой - къв герой е тогава... хахахаха |
Антигерой. Анимацията много ме зариби, ама нещо не ми се четат комикси с него  |
|
 |
|
 |
Moro Newbie
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 12:01 pm Post subject: |
|
|
И аз я изгледах анимацията, но ми е скучновата. _________________
-HEY... YOUR EAR IS STARTING TO GROW BACK.
-YEAH, IT DOES THAT... |
|
 |
|
 |
deadpool Moderator
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 2:05 pm Post subject: |
|
|
| NorrinRadd wrote: | Анимацията много ме зариби, ама нещо не ми се четат комикси с него  |
В новия брой на бг,издаден от Артлайн,костюма на Споун се бъгва и му пръсват слузта из цяла уличка.  |
|
 |
|
 |
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 3:26 pm Post subject: |
|
|
Aз пък гледах филма и ми хареса,ама няма тръгна му чета комикса! _________________
 |
|
 |
|
 |
MotaboY Moderator
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 3:51 pm Post subject: |
|
|
| Бре аз също съм гледал филма и ми хареса, но пък анимацията и комиксите... хич! |
|
 |
|
 |
deadpool Moderator
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 4:33 pm Post subject: |
|
|
| Вярно е,че МакФарлейн пише ужасно мудно сценария и понякога наистина писва,но комиксът не е лош. |
|
 |
|
 |
|