| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
NorrinRadd SilverSurfer
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 11:43 pm Post subject: Virus Comics |
|
|
ВИРУС комикс е сбъднатата мечта на едно вече пораснало дете. След списание "Дъга" - най-стойностното българско комикс списание, ние, запалените по комикси фенове останахме жадни за приключения и порастнахме без истински български комикси. Не искаме това да се случи и с днешното поколение тинейджъри, ето защо създадохме ВИРУС. Крайно време е американските супергерои, които могат всичко и вълнуват само децата в предучилищна възраст, да бъдат заместени с по-реални герои и с по-интересни истории.
http://viruscomics.com/ |
|
 |
|
 |
deadpool Moderator
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 1:59 pm Post subject: |
|
|
| Както винаги повечето истории са със скапан арт,цената е височка,а героите не са точно мой тип.Но ще е интересно да се прочете поне един брой.Възможно е да се превърне в доста добър комикс,но много печеливш-за съжаление едва ли. |
|
 |
|
 |
Gunslinger Критик на свободна практикa
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 2:21 pm Post subject: |
|
|
Аз съм виждал само един единствен брой и като гледам тая корица с Дженгис Хан и Лорънски Арабски няма как да ме впечатли! _________________
 |
|
 |
|
 |
Moro Newbie
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 10:23 am Post subject: |
|
|
Не съм впечатлен. Имаше навремето комикс "ДЪГА" и това беше единствения БГ комикс, който става за нещо. За съжаление изтрая само до 42 брой. После уж го подновиха, ма не си струваше. _________________
-HEY... YOUR EAR IS STARTING TO GROW BACK.
-YEAH, IT DOES THAT... |
|
 |
|
 |
deadpool Moderator
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 2:07 pm Post subject: |
|
|
| На мен пък Дъга второ издание много ми харесваше(въпреки че прочетох само един брой). |
|
 |
|
 |
Moro Newbie
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 8:39 pm Post subject: |
|
|
Да бе - даже любимото ми Е.Л.О. го бяха обезобразили - Джейгар Зур беше станал джудже... _________________
-HEY... YOUR EAR IS STARTING TO GROW BACK.
-YEAH, IT DOES THAT... |
|
 |
|
 |
|